facebook tracking

Hur hamnade du på Bonliva?

Jag arbetade tidigare på ett stort amerikanskt bolag som hade sitt bestämda sätt att jobba på och här kom jag till ett företag där jag kunde vara med och utveckla något i kombination med att testa en ny bransch. Jag kunde också koppla väldigt mycket till företagsvisionen, att göra arbeta för ett gott syfte för en mer jämnlik vård, omsorg och skola. Men generellt var det väl att jag kunde komma in i ett mindre bolag med stora drömmar och vara med och påverka. 

Berätta om din roll på Bonliva!

Jag började som HR- och bemanningsansvarig och fick sedan chansen att få bli områdesansvarig för mitt team. Idag är jag operativ chef för läkarbemanningen vilket består av fyra team. Min roll är att utveckla resultatet, att vi får ut så många bemanningslösningar som möjligt och säkerställer att våra kunder får den hjälpen de behöver. Det bästa med mitt jobb är att jag får vara med och utveckla både personalen och bolaget. 

 

Vad har du för tips för någon som vill börja jobba på Bonliva? 

Nyfikenhet! Jag tycker att det är en väldigt bra egenskap att ha, framförallt eftersom detta är en bransch som man oftast inte riktigt har en erfarenhet av. Men sen tycker jag även att det är viktigt att man vågar vara aktiv, att man vågar prata med så mycket människor som möjligt egentligen för att bygga ett kontaktnät. 

 

Hur är det att jobba på Bonliva?

Bonliva är ett företag med extremt mycket framåtanda som inte är nöjda där man står nu utan man vill hela tiden bli ett bättre företag. Oavsett när i resan man kommer in så finns det en resa framför en och det står jag verkligen för. Det är en väldigt platt organisation och man har nära i alla led oavsett positioner och titlar. Det finns en fantastisk gemenskap på Bonliva som gör att man vill gå till jobbet varje dag och att man trivs. 

 

 

 

 

Jobbar du redan på Bonliva?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@bonliva.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor