facebook tracking

Vad har du för roll på Bonliva?

Jag är rese- och boendeagent och jobbar då med att hitta resor och boenden till våra konsulter, även att kolla över hyresavtal, hitta bra hyresvärdar till konsulterna och skriva hyresavtalen. Jag jämför priser med olika hotell och resor för att hitta det bästa. Det roligaste är att få pussla, hitta det bästa för just den personen. Sen är det roligt att upptäckta ställen i Sverige som jag inte visste fanns. 

Hur hamnade du på Bonliva?  

Jag såg en ansökan på Instagram och sökte och det ångrar jag  verkligen inte. Jag strävar efter att utvecklas och det får jag göra på Bonliva.  Jag utvecklas hela tiden och jag ser dagligen vilka möjligheter som finns och det motiverar mig. 

Vad var ditt första intryck av Bonliva? 

 Att det var en väldigt genuin arbetsplats med ett bra välkomnande och bra energi. Jag har jobbat i ett år snart och mina bästa minnen hittills är alla aktiviteter som till exempel yogan vi har ibland, att vi deltar i mental health run och så vidare. Det är så grymt att vi har ett eget gym på kontoret vi kan gå till, det är helt fantastiskt. 

Hur är det att jobba på Bonliva?

Vi ett ständigt utvecklande företag både internt och externt. Jag tycker att vi har en så himla bra arbetsmiljö på jobbet och jag tror att det är en stor anledning till varför vi alltid tar steg framåt. Vi är väldigt problemlösande och taggade och gör mycket tillsammans. Vi är en familj och man känner varandra, det är inte bara kollegor, det är vänner.    

 

 

 

 

Jobbar du redan på Bonliva?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@bonliva.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor