Bonliva logotype

Lara Mashan

HR- och bemanningsansvarig & Rekryterare – Bemanning - internt

Berätta om din roll på Bonliva!

Jag jobbar som HR- och bemanningsansvarig  i teamet ssk psykiatri, vi jobbar nischat med psykiatrisjuksköterskor och har daglig kontakt med verksamheter  inom psykiatrin. Sedan 1,5 år tillbaka så ingår jag även i rekryteringsteamet internt. 

Vad är det bästa med ditt jobb?

Att vi är som en familj, kulturen och gemenskapen är verkligen jätteviktig för mig. Det händer ofta att man sitter kvar efter jobbet och bara snackar med någon kollega bredvid. 

Hur är det att jobba på Bonliva?

Dagarna går väldigt fort här, jag har aldrig hört någon säga något annat, det är det alla nya säger också. Jag tyckte också det i början och kommer ihåg att jag undrade hur länge det skulle hålla i sig, men ja nu fyra år senare, känner jag fortfarande att det går lika fort, om inte fortare. 

 Berätta om ditt team!

Vi samarbetar väldigt bra i vårt team, om man har ett behov så hjälps alla åt att täcka det och om det är en konsult som behöver jobb så hjälps alla åt att hitta jobb till konsulten, man är aldrig ensam i det, det tror jag är jätteviktigt.

Det finns självklart konkurrens, det är många tävlingsmänniskor på Bonliva, men alla vill varandra väl och det känner man. Alla gläds åt varandras framgångar. 

 Vad är ditt bästa minne från Bonliva?

Det är nog när jag fick åka till Kenya med bolaget. Dels stoltheten att bolaget gjorde något så fint, att vi åkte ner dit och hade en open medical camp, men också att man fick äran att åka med. Minnet av dels när jag fick veta det och självklart tiden vi var där, samt att jag fick ta med mig en av mina sjuksköterskor som jag är väldigt nära än idag, det är nog det absolut bästa minnet. 

Några av mina kollegor

Jobbar du redan på Bonliva?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.

@bonliva.se