facebook tracking


Berätta om din roll på Bonliva!

 

Jag arbetar som HR-och bemanningsansvarig inom team ssk medicin, vi jobbar med att hjälpa till att bemanna sjukhus med sjuksköterskor helt enkelt. 

Vad är det bästa med ditt jobb?

Folket helt klart, så otroligt familjär och bra stämning, det är svårt att förklara. Det är det som utmärker arbetsplatsen, tror verkligen inte att gemenskapen är så pass bra så utspritt över organisationen  på många andra ställen. Det tycker jag är riktigt kul.  

Förutom arbetsplatsen så är det roligaste med mitt jobb hur lösningsorienterat arbetet är. Det handlar mycket om relationer med konsulter och med sjukhus.  Till exempel när en enhetschef ringer och säger vad de har behov av och att sen kunna matcha det med bra sjuksköterskor, det är jäkligt roligt. 

Hur är det att jobba på Bonliva?

 På Bonliva så har man möjligheten att växa inom bolaget, att skola om sig. Alla utvecklas ju olika, och man har en stor möjlighet att välja sin egen väg inom Bonliva. Det tycker jag är häftigt. Visionen genomsyrar hela bolaget, och det är inte en vision för en månad utan det är en vision satt 50 år fram, man vill ju vara med på den resan, och ju längre man är här desto mer känner man det. 

Jobbar du redan på Bonliva?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@bonliva.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor